Diğer Resmi Ak Siteleri
Kadın Kolları

Kadınlarımızla yarınlar daha aydınlık olacak.

Gençlik Kolları

AK Gençlik, kökü mazide, gözü istikbalde olan gençliktir.

WEB SİTESİNE GİT
AK Parti İletişim Merkezi (AKİM)

Görüşleriniz bizim için önemli.

AK İcraatlar

Birlikte başardık!

Yaşlılar Koordinasyon Merkezi

Yaşlılar toplumun kutup yıldızıdır.

Engelli Koordinasyon Merkezi

Yeter ki gönüller engelli olmasın. İnşallah her engel aşılır.

TBMM Grup Başkanlığı

AK Kütüphane

Türkiye Bülteni

Siyaset Akademisi

30-12-2020 23:10:01

AK PARTİ GİRESUN İL BAŞKANLIĞI 30.12.2020 BASIN BÜLTENİ

AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, 22 Ağustos’ta 5’i asker 11 kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan sel afetinin bir daha yaşanmamasını temenni ederek, sel afetinden bugüne kadar yapılan çalışmalardan ötürü başta Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla sel afeti sonrası devletin tüm imkanlarının Giresun’a seferber edildiğini hatırlatan Tatlı, “22 Ağustos tarihinde ilimizde meydana gelen sel felaketi sonrasında, Tirebolu-Doğankent karayolunun 12. Kilometresinde yıkılan menfezin yerine yapılması planlanan ve 16 Ekim tarihinde yapımına başlanılan, 3 açıklı ve 2 ayaklı Muttap Köprüsü’nün yapımı 2,5 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’nun katılımı ile tekrardan ulaşıma açılmıştır. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, sel afeti sonrası ilimize karargah kuran tüm Bakanlarımıza, Bakan Yardımcılarımıza, Genel Başkan Yardımcımız Nurettin Canikli’ye, Milletvekillerimiz Cemal Öztürk, Kadir Aydın ve Sabri Öztürk’e, Valimiz Sayın Enver Ünlü’ye,  köprü yapımında gece gündüz demeden çalışan işçi kardeşlerime, yüklenici firma yetkililerine ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bu vesile ile 22 Ağustos’ta meydana gelen sel felaketinden dolayı, Şehit olan kahraman Askerlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Allah bir daha bizlere böyle acılar yaşatmasın” dedi. Tatlı, 2021 yılının sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini sözlerine ekledi.

SEN DE KATIL SEN DE KATIL

Gücümüze Güç Katın.