Diğer Resmi Ak Siteleri
Kadın Kolları

Kadınlarımızla yarınlar daha aydınlık olacak.

Gençlik Kolları

AK Gençlik, kökü mazide, gözü istikbalde olan gençliktir.

WEB SİTESİNE GİT
AK Parti İletişim Merkezi (AKİM)

Görüşleriniz bizim için önemli.

AK İcraatlar

Birlikte başardık!

Yaşlılar Koordinasyon Merkezi

Yaşlılar toplumun kutup yıldızıdır.

Engelli Koordinasyon Merkezi

Yeter ki gönüller engelli olmasın. İnşallah her engel aşılır.

TBMM Grup Başkanlığı

AK Kütüphane

Türkiye Bülteni

Siyaset Akademisi

28-01-2021 23:04:50

AK PARTİ GİRESUN BAŞKANLIĞI 28.01.2021 BASIN BÜLTENİ

AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan TATLI, koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen AK Parti Giresun 7. Olağan İl Kongresinin 8 Şubat 2021 Pazartesi günü yapılacağını açıkladı.

İl Başkanı Tatlı; ‘ Tüm ilçe kongrelerimizi tamamladık. Çok şükür hem katılım hem de birlik ve beraberlik açısından çok güzel kongreleri geride bıraktık.’ diyerek şunları kaydetti:

1. Olağan İl Kongresi için çalışma programlarını belirlediklerini dile getiren Başkan Tatlı, planların yapılıp, koordinasyon ekiplerin kurulduğunu ifade ederek; ‘Yenilenme ve ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine uygun şekilde gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu anlamda İl kongremizle ilgili tüm hazırlıklarımızı yaptık ve Genel Merkezimizle paylaştık’ dedi.

Başkan Tatlı; ‘Kuruluşumuzdan bugüne, inandığımız değerleri korumak için çıktığımız kutlu yürüyüşte, milletimizin gösterdiği istikameti kendimize yol bildik. Millet ve hizmet aşkıyla başlayan yolculuğumuzda, geldiğimiz bu noktada Türkiye’nin partisi olarak yeni bir döneme kucak açıyoruz. Siyasetimizin merkezinden insan, sevdamızdan Türkiye eksik olmadı. Bu uğurda milletimizle omuz omuza yeni mücadelelere atılmaya ilk günkü aşkla bir kez daha hazırız. Tek vücut halinde hareket ederek gerçekleştireceğimiz İl kongremiz vatandaşlarımızla yeniden kucaklaşmamıza vesile olacaktır’ dedi.

Kongre sürecinde Sağlık Bakanlığı’nın aldığı tedbirleri uygulayacaklarını söyleyen İl Başkanı Kenan Tatlı; ‘ Ateş, öksürük, kronik hastalığı olanlar ile 65 yaş üstü delegelerden, zorunlu olmadıkça kongreye katılmamaları istenecektir. Salonlara, yaşlı ve çocuklar davet edilmeyecek. Kongrede kullanılacak tüm ekipman ve alanlar dezenfekte edilecek. Görevliler, salonlara girişte maske dağıtımı ve ateş ölçümü yapacak’ şeklinde konuştu.

Başkan Tatlı; ‘Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, liderliği ile her zaman bizlere bu görevleri hakkıyla yapmamız talimatını vermiş ve bu kurallara riayet etmemizi bizlerden beklemiştir. Biz de bu anlayışla görevimizi hakkıyla yerine getirmeyi ve bizlere emanet edilen bayrağı en yükseklere taşımayı kendimize bir görev biliyoruz.  Bu vesile ile başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’e, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli’ye, Bölge Koordinatörümüz Sayın Muhammed Avcı’ya, İl koordinatörümüz Sayın E. Erkan Balta’ya, Milletvekillerimiz Sayın Cemal Öztürk’e, Sayın Kadir Aydın’a, Sayın Sabri Öztürk’e, İl Belediye Başkanımız Sayın Aytekin Şenlikoğlu’na teşekkür ediyorum’ diyerek,

‘8 Şubat Pazartesi saat 11.00 da 19 Eylül Kapalı Spor salonunda gerçekleştireceğimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans yöntemiyle katılacağı, Ak Parti Giresun 7. Olağan İl Kongremize, maske, mesafe ve temizlik kurallarını ön planda tutarak tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz’ dedi.

İl Başkanı Tatlı; ‘Büyük ve Güçlü Türkiye’nin inşasını tamamlayana kadar durmayacağız, duraksamayacağız. İnandığımız Yolda Yürümeye Devam Edeceğiz’  diyerek, ‘yapacağımız kongremizin İlimize hayırlı olmasını diliyorum’ diyerek sözlerini tamamladı.

SEN DE KATIL SEN DE KATIL

Gücümüze Güç Katın.